Munzur Üniversitesi Gastronomi Kulübü, bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Ulusal Türk Mutfağı Haftası etkinliğiyle geleneksel lezzetleri kampüse taşıdı. Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, kulüp öğrencileri tarafından hazırlanan börek, zeytinyağlı, tatlı ve içecek stantları büyük ilgi gördü. Katılımcılar hem lezzetli tatların tadına baktı hem de müzik eşliğinde halay çekerek keyifli anlar yaşadı.
Etkinliğe Rektörümüz Prof. Dr. Kenan PEKER, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Aslışah AÇIKSES, akademik-idari personel ve öğrenciler katılım sağladı.
Organizasyonun gerçekleşmesinde Kulüp Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Gökay GÜDEN’in rehberliği ve Öğr. Gör. Seher KAVAK’ın değerli katkıları ve özverili çabaları önemli rol oynadı.
Ayrıca, etkinliğin başarıyla gerçekleştirilmesinde her zaman desteklerini esirgemeyen Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Olcay KAPLAN İNCE’ye ve sürece katkı sunan tüm bölüm hocalarımıza içten teşekkürlerimizi sunarız.


