Oryantasyon Etkinliği

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının başlamasının ardından, Çemişgezek Meslek Yüksekokulunda oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

MYO Derslik 5’te, okulumuza yeni başlayan öğrencilerimize yönelik bir etkinlik gerçekleştirildi. Çemişgezek Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Muhammed DEMİR oryantasyon etkinliğinde konuşmacı olarak yer aldı.

Oryantasyon etkinliğinde birinci sınıf öğrencilerimize öğrencilik hayatları boyunca ihtiyaç duyacakları; üniversitemiz, eğitim faaliyetlerimiz, iletişim faaliyetlerimiz, sosyal faaliyetlerimiz, dersler, sınavlar ve kayıt dönemleri ile ilgili genel bilgiler aktarıldı. Ders geçme, sınıf geçme, mezun olma şartları ile staj uygulamaları, sınav dönemleri, akademik takvim ve daha birçok konuyla ilgili teknik bilgiler aktarıldı.