Okulumuz Öğrencilerine Çift ve Yan Anadal Eğitimi, Danışmanlık Hizmetleri ve Önlisans Öğrencilerinin Yer Alabileceği Proje Destekleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirilmiştir

Yükseköğretim Kurumlarının yeniden yapılandırılması çalışmaları kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerinin bilgi becerilerini arttırmak, sorumluluk ve yapabilecekleri hakkında farkındalık oluşturmak için, 09.05.2019 tarihinde saat 12.30’da Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Durali DANABAŞ Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Meslek Yüksekokulumuzun tüm Bölümlerinde Eğitim ve Öğrenimlerine devam eden 1. Sınıf öğrencileri ile Birimimiz Akademik Personeli katılmıştır. Toplantıda Doç. Dr. Durali DANABAŞ tarafından çift anadal ve yan anadal programlarında eğitim, Birimde bulunan tüm Bölümlerden kendi istekleri doğrultusunda ders alabilme imkanı, Danışmanlık Hizmetleri ve özellikle ön lisans öğrencilerimizin de kendilerini geliştirmek için yer alabilecekleri değişik proje destekleri (Tübitak, Tagem, vb) hakkında sunum eşliğinde bilgi verilmiştir.