2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mezuniyet Balosu Gerçekleştirilmiştir

Meslek Yüksekokulumuzdan 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerimiz için Mezuniyet Balosu düzenlenmiştir. Öğrencilerimizden gelen talepler doğrultusunda, balo sorumluluk alan bazı öğrencilerimizin girişimi, Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Sayın Pınar ERECEVİT SÖNMEZ’in organizasyonu ve Pertek Belediye Başkanı Sayın Ruhan ALAN Beyefendinin destekleri sayesinde bir ilk olma hüviyetiyle birlikte 24.05.2019 tarihinde Keban Baraj Gölü üzerinde ve Pertek Kalesi açıklarında Gezi Feribotunda gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz, bazı Öğretim Elemanlarımız, Belediye Başkanımız Sayın Ruhan ALAN ve misafirlerimiz balomuzu onurlandırmışlardır. Saat 19.00 civarı hareket edilerek, ramazan ayına denk gelmesi münasebetiyle önce bir iftar ile birlikte balo yemeği verilmiş, akabinde canlı müzik eşliğinde öğrenciler eğlenmişlerdir. Halaylar ve oyun havaları eşliğinde devam eden balo, mezuniyet pastası kesimi sonrasında fotoğraf çekimleri ile sonlandırılmıştır.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Durali DANABAŞ, öğrencilerimizin Birimizdeki eğitim ve öğretimlerinin sona ermesi münasebetiyle organize edilen baloya katılan tüm öğrenci ve misafirlerimize ve ayrıca destekleri ve tahsisleri için Belediye Başkanımız Sayın Ruhan ALAN Bey ile yemek organizasyonunda rol alan Can Kardeşler Yemek Firmasının tüm ekibine teşekkür etmiş, öğrencilerimize de hayatlarının geri kalan kısımlarında başarılar dilemiştir.