2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılında Mezun Olan Öğrencilerimiz Üniversitemiz Mezuniyet Törenine Katılmıştır.

Üniversitemiz mezuniyet töreni, 30 Mayıs 2019 tarihinde Üniversitemiz Aktuluk Kampüsünde gerçekleştirilmiştir. 2018-2019 Eğitim ve Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerimiz, Üniversitemiz Mezuniyet Törenine katılmıştır.Meslek Yüksekokulumuz Pertek Kampüsünden Belediyemizce tahsis edilen araçlar ile, Merkez Kampüse ulaştırılan öğrencilerimiz , mezuniyet  korteji  ve töreni,iftar yemeği, havai fişek gösterisi Sarı Siyah Grubu ve Tuba YURT Konserlerinden sonra tekrar Pertek’e dönüş yapmışlardır. Üniversitemiz Yönetimi ve mezuniyet töreninin Organizasyon Komitesi ile Pertek Belediye Başkanı Sayın Ruhan ALAN’a teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize de hayat süreçlerinde başarılar dileriz.