AÇIK BİLİM, AÇIK ERİŞİM, AÇIK ARŞİV EĞİTİM VE FARKINDALIK TOPLANTILARI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Üniversitemiz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından YÖK Açık Arşiv Sisteminin kurulmasının ardından farkındalık eğitimleri kapsamında, Meslek Yüksekokulumuz Akademik Personeline 28.06.2019 tarihinde saat 10:00’da MYO Toplantı Salonunda sunumlar gerçekleştirilmiştir. Daire Başkanı Erdal GÜR öncülüğünde, Kütüphaneci Feride TEKİN ve Tekniker Emrah NAKİ'nin organize ettiği eğitime tüm akademik personelimiz katılmış ve Açık Bilimin ve Açık Erişimin önemi, gerekliliği, faydaları ile kurulmuş olan sisteme giriş ve kullanımı konularında uygulamalı eğitim verilmiştir.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı personeline, MYO’muza gelerek verdikleri hizmet ve destek ile bilgilendirme için çok teşekkür ederiz.