Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Güz Yarıyılı Öğrenci Alım İlanı

Lisansüstü Enstitüsü Anabilim Dallarının Lisansüstü Programlarına 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için 21/07/2023 - 06/08/2023 tarihleri arasında https://ubys.munzur.edu.tr/AIS/ApplicationForms/Home/Index?apptype=2 adresi üzerinden çevrimiçi (online) başvuru yapılacak olan öğrenci alımına istinaden yayınlanan Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı'nı görüntülemek için tıklayınız.

*** Üniversitemiz 2023 Yılı itibariyle Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (UBYS)'ne geçiş yapmış olup lisansüstü başvuru sistemimizin yeni olması göz önünde bulundurularak öğrenci adaylarımızın 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için lisansüstü başvuru işlemini gerçekleştirme sürecinde teknik bir sorunla karşılaşması halinde enstitu@munzur.edu.tr adresine karşılaştıkları sorun ile ilgili ekran görüntüsü ve bilgilendirme mesajı gönderdiklerinde söz konusu sorunun ivedilikle çözümü için gerekli işlemler yürütülecektir. Tüm öğrenci adaylarımıza duyurulur.

Lisansüstü Programlara Çevrimiçi (Online) Başvuru İşlem Akış Süreçleri (Başvuru Kılavuzu)'ni görüntülemek için tıklayınız.