Yurt Dışı Lisansüstü Öğrenim Bursluluk Programı (YLSY) Bilgilendirme Toplantısı

Milli Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 11:00’de Üniversitemiz Tunceli Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu'nda Yurt Dışı Lisansüstü Öğrenim Bursluluk Programı (YLSY) hakkında bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Program kapsamında Üniversitemiz öğrencilerine YLSY burs programı, başvuru koşulları, seçme ve yerleştirme aşamaları, bursun sağladığı imkânlar ve burs almaya hak kazanan öğrencilerden beklentiler konusunda bilgilendirme yapılacaktır. Bahsi geçen programa Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ubeyde İpek, Millî Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Sayın Bülent Çiftçi, Millî Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürlüğü Planlama ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Sayın Fatih Kuzu ve Millî Eğitim Uzmanı Sayın Recep Demir katılacaktır.