Yatırımcılar İçin Avrupa İşletmeler Ağı Desteği

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi, ilimiz ve bölgemizde faaliyet gösteren işletmelerin uluslararası pazarlara açılımı ve ortaklık kurmaları alanında destek sağlamaktadır. Bu çerçevede işletmelerin dünyanın en büyük işletme ağı olan Avrupa İşletmeler Ağına katılımları için profil kayıtları oluşturulmaktadır. İş talebi, ortak iş yapma teklifi, bayilik verme-alma, ürün ve hizmet satışı, ortak teknoloji geliştirme, teknoloji transfer etme (iki taraflı), fason üretim, finansal destek dâhil birçok alanda işbirliği kurma imkânı sunan Avrupa İşletmeler Ağına kayıt işlemleri için aşağıda yer alan Türkçe kayıt formunun doldurulması yeterli olacaktır. Doldurulan formların tto@munzur.edu.tr adresine mail ile gönderilmesi durumunda işletmelerin İngilizce profilleri ücretsiz olarak oluşturularak işletmelerin sisteme katılımı sağlanacaktır.

Kayıt Formu için tıklayınız.

Detaylı bilgi ve iletişim için:

Munzur Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi

0428 213 17 94 / 1008