Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Puan Listesi

18.02.2019 - 05.03.2019 tarihleri arasında başvuruları alınan 2018 Dönemi, 2018-1-TR01-KA103-050046 proje nolu Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında yabancı dil sınav puanlarının %50’sinin ve genel not ortalamalarının %50’sinin toplamı alınarak yapılmış olan öğrenim ve staj hareketliliği puan listeleri ekte ilan edilmiştir. Puanlama ve öğrenci seçimi ile ilgili bilgi ve kurallar ekte sunulan 12 Nisan 2019 tarihli tutanakta yer almaktadır.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Üniversitemiz arasında imzalanan 2018 Dönemi, 2018-1-TR01-KA103-050046 proje nolu Erasmus+ Programı Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi kapsamında yapılan sözleşmedeki bütçe göz önüne alınarak puan listesi sıralaması doğrultusunda öğrenciler faaliyetten yararlanmaya hak kazanacaktır. Söz konusu bütçe Üniversitemize tahsis edilene kadar tüm başvuru sahipleri aday statüsündedir. Aday öğrencilerle Koordinatörlüğümüz iletişime geçecektir.

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği faaliyetinden feragat etmek isteyen öğrencilerin, feragat dilekçelerini ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.

Erasmus+ Programı ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak adına web sitemizi takip etmeniz önemle rica olunur.

Munzur Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü

12 Nisan 2019 Tarihli Tutanak

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Puan Listesi