Lojman Tahsis Komisyonunun 26/06/2019 Tarihli Kararı

Lojman tahsis Komisyonumuz 26/06/2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Komisyonumuz 26/06/2019 tarihli toplantısında halihazırda boş bulunan Aktuluk Yerleşkesi A Blok 7 Nolu Daire, C Blok 5 Nolu Daire ile Atatürk Mah. Eğitimciler Cad. Arıkanlar Apt. 3 Nolu Dairenin tahsisi için Ekli listede sunulan Akademik Talep Listesi İdari Görev ve puan sıralamasına göre A Blok 7 Nolu Daire Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tuncay YILDIRIM'a, C Blok 5 Nolu Daire Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ferit AK'a Atatürk Mah. Eğitimciler Cad. Arıkanlar Apt. 3 Nolu Daire Tunceli Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Bülent KAR'a Görev Tahsisli olarak tahsis edilmesine karar verilmiştir.

26/06/2019 Tarihli Karar

Lojman Talep Listesi (Akademik)