MUYÖS-2020 Sınavı İptal Edilmiştir

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı uluslararası öğrenci kabulü için yapılması planlanan Munzur Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (MUYÖS-2020) dünya genelinde etkili olan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle iptal edilmiştir. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Uluslararası Öğrenci Kabul Koşulları ve yerleştirme işlemleri ile ilgili detaylı bilgi Üniversitemiz ve Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğümüz web sayfaları ile Koordinatörlüğümüz sosyal medya hesaplarından paylaşılacaktır. Güncel duyular için lütfen tüm duyuru kanallarımızı düzenli olarak takip ediniz.

Munzur Üniversitesi Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı’na giriş için ücretini yatıran adayların ücretlerinin iade edilebilmesi için ekte yer alan dilekçeyi eksiksiz doldurup imzalayarak şahsen veya posta yolu ile 10 Temmuz 2020 tarihine kadar Koordinatörlüğümüze ulaştırması gerekmektedir.

Munzur Üniversitesi

Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü