Dijital Okuryazarlık Dersi Bütünleme Sınavı

2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar yarıyılında Anadolu Üniversitesi tarafından Anadolu e-kampüs sistemi üzerinden verilen Dijital Okuryazarlık dersinin Bütünleme sınavına ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur:

1. Dijital Okuryazarlık dersi Bütünleme sınavı Üniversitemiz M-Education Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden 27 Haziran 2020 Cumartesi günü 09:00 - 23:59 saatleri arasında yapılacaktır.

2. Sınav 20 soruluk test şeklinde olacaktır. Dört yanlış cevap bir doğruyu götürecektir.

3. Öğrencilerin, Dijital Okuryazarlık dersi Bütünleme sınavı cevaplarını 27 Haziran 2020 Cumartesi günü 23.59’a kadar M-Education Öğrenme Yönetim Sistemine yüklemesi gerekmektedir. Cevaplarını zamanında yüklemeyen öğrenciler Bütünleme sınava girmedi sayılacaktır.

4 . Dijital Okuryazarlık dersi hakkında sorularınız için Bölümünüz Dijital Okuryazarlık dersi koordinatörleri ile iletişime geçebilirsiniz.

Tüm öğrencilerimize önemle duyurulur.