Spor Bilimleri Fakültesi Kesin Kayıt İşlemleri Hakkında

1- Kesin kayıtlar şahsen Munzur Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’na yapılacaktır.

2- İstenen Belgeler;

a. Lise Diploması

b. Askerlik Durum Belgesi (askerlik durumu kayıt olmalarına engel olmayacaktır)

c. Sağlık raporu (Spor Bilimleri Fakültesi bünyesindeki Bölümlerde verilen uygulamalı ve teorik eğitim-öğretime devam edebilmeye ve mesleki uygulamaları sürdürebilmeye engel teşkil edebilecek herhangi bir engeli, kronik hastalığı, konuşma ve fiziksel bir sağlık problemi olanlar müracaat edemezler. Bu nedenle kayıt hakkı kazanan adaylardan işitme, görme, konuşma ve herhangi bir fiziksel yetersizliği olmadığına dair aile hekimliklerinden alınabilen Tek Hekim Raporu geçerlidir).

Özel Yetenek Sınavını kazanan adaylar, Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Biriminin linkteki kayıt duyurusunda talep ettiği evrakları temin ederek kayıtlarını gerçekleştirebilirler. Kayıt ve fakültemiz hakkındaki detaylı bilgi için Spor Bilimleri Fakültesi ÖYS Kılavuzu'nu inceleyebilirsiniz.