Erasmus Günleri Kapsamında Erasmus ile Aşure Günleri Etkinliği Yapıldı

Erasmus+ Programının tanınırlığını ve Erasmus+ projelerinin görünürlüğünü arttırmak amacıyla 10-11-12 Ekim tarihlerinde tüm Avrupa ülkeleriyle birlikte farklı dünya ülkelerinde eş zamanlı olarak kutlanan Erasmus Günleri (#ErasmusDays) Üniversitemizde de Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Ülkü ÖZBEY’in organize ettiği ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İPEK, akademik ve idari personelimiz, sevgili öğrencilerimiz, kurum çevresi ve yerel halkın katılımıyla gerçekleşen “Erasmus ile Aşure Günleri” etkinliğiyle kutlanmıştır. Öğrencilerimizi ve personelimizi Erasmus+ projemiz hakkında bilgilendirmek, programdan yararlanmak için teşvik etmek ve programın faydaları hakkında farkındalık yaratmak amacıyla faaliyetten daha önce yararlanmış öğrencilerimiz ve personelimiz ile Üniversitemizde öğrenim görmekten olan yabancı uyruklu öğrenciler davet edilerek programdan faydalanmamış öğrencilerimizle etkileşime geçmeleri sağlanmıştır. Dünya çapında yapılan Erasmus Günleri etkinlikleri ile ilgili görsellere sosyal medya sitelerinde #ErasmusDays etiketini kullanarak ulaşabilirsiniz.