Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Tanışma Toplantısı

Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü, Erasmus+ Koordinatörlüğü ve Mevlana Koordinatörlüğü’ne, Kurum Koordinatörü olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül DEMİR’in, Üniversitemiz Erasmus ve Mevlana Bölüm Koordinatörleri ile tanışması; söz konusu değişim programlarının Üniversitemizdeki işleyişi hakkında karşılıklı görüş alış-verişi yapılması ve değerlendirmelerini iletmeleri amacıyla 13 Kasım 2019 Çarşamba günü 12.30 - 13.30 saatleri arasında Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda tanışma toplantısı yapılacaktır. Değişim programlarının Üniversitemizde sağlıklı işleyebilmesi adına bölüm koordinatörlerimizin toplantıya katılım konusunda gerekli hassasiyeti göstermeleri önem arz etmektedir.

Munzur Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü