Ödüllü Fotoğraf Yarışması: "Erasmus+ ile Evrensel Deneyimler ve Öte Dünyalar"

Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+'tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (#ERASMUSDAYS) etkinlikleri düzenlenmekte; ülkemiz ile birlikte tüm Avrupa'da çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda Koordinatörlüğümüzün organize edeceği, yararlanıcıların tecrübelerini, kazanımlarını ve programın etkilerini gösterebilecekleri fotoğraflarını paylaşmalarına imkân verecek ödüllü bir fotoğraf yarışması düzenlenecektir.

Yarışma, Avrupa Birliği'nin eğitim, gençlik ve spor programlarından "daha önce yararlanmış" ve "halen yararlanmakta olan" Munzur Üniversitesi öğrencilerine ve mezunlarına açıktır. Fotoğraflar,oluşturulacak jüri tarafından değerlendirilecek; seçilen ilk üç fotoğraf sahibine sırasıyla bir adet tablet bilgisayar, bir adet polaroid fotoğraf makinesi ve çeşitli kurumsal tanıtım ürünleri hediye edilecektir.

Başvurmak isteyen katılımcıların Erasmus+ hareketlilikleri esnasında yurt dışında çekilmiş en fazla 2 fotoğrafı 2-13 Ekim 2020 tarihleri arasında fotograferasmus@munzur.edu.tradresinebaşvuru formu ile birlikte göndermeleri gerekmektedir. Değerlendirme sonuçları 16 Ekim 2020tarihinde Üniversitemiz ve Koordinatörlüğümüz web sayfaları ile Koordinatörlüğümüz instagram hesabında ilan edilecektir.

Başvuru Formu

Web Adresi: www.munzur.edu.tr