8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Tunceli Valiliği himayelerinde, Tunceli Belediyesi, Üniversitemiz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü , İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü tarafından ortak hazırlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı'na tüm öğrencilerimiz, idari ve akademik personelimiz davetlidir.

"8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI" Program Akışı

Tarih: 8 Mart 2019 (Cuma)

Saat: 10:00

Yer: Belediye Meydanı

> ADEM, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından üretilen ürünlerin stantlarda sergilenmesi ve canlı performans.

> Munzur Üniversitesi Öğt. Gör. Selçuk Nerkis ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığında Tunceli Devlet Hastanesi çalışanlarına yönelik yapılan resim kurs çalışmalarının sergilenmesi ve Öğt. Görevlisi Selçuk Nerkis'in canlı performansla heykel yapımı.

> Tunceli Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan resim öğretmeni Özgür Boran Gültekin tarafından canlı resim performansı.

> Tunceli Belediyesi tarafından hazırlanan folklor gösterisi.

> Munzur Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından akustik müzik dinletisi

> Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce bilgi, bilinç ve farkındalık arttırıcı stantların kurulması.

> Tunceli Belediyesi tarafından ücretsiz salep dağıtımı.

> Billboard ve afiş asımı.

> 9 Mart Cumartesi günü alanda yapılan resim etkinliğine ait tabloların sergilenmesi ve güne ait fotoğrafların birleştirilmesi ile oluşturulan jeneriğin sinevizyonda gösterilmesi.