Toggle navigation
SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ
Hakkımızda
İletişim
Menü
Anasayfa
Yönetim
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
Bölümler
İdari Kadro
Görev Tanımları
Hizmet Standartları ve Hizmet Envanteri Tabloları
Faaliyet Raporları
Bilgi / Belge
İş Akış Şemaları
Kalite Komisyonlari
Koordinatörlük Temsilcileri
Organizasyon Şeması
HABERLER
(Tüm Haberler)
22 Mart 2021
: Akreditasyon Sorumluları Listesi
Detay...
11 Aralık 2019
: Fakültemiz Akademik Birim Kalite Ko ...
Detay...
DUYURULAR
(Tüm Duyurular)
05.07.21
: Ders İçerikleri (İNGİLİZCE)
Detay...
06.06.21
: 2020-2021 Bahar Yarıyılı Lisans Fin ...
Detay...
26.04.21
: 2020-2021 Bahar Yarıyılı Ders Progr ...
Detay...
07.04.21
: 2020-2021 Bahar Yarıyılı Lisans Ara ...
Detay...
22.09.20
: 2020-2021 Güz Yarıyılı Ders Program ...
Detay...
20.05.20
: Mazeret Sınavları Hk.
Detay...
20.05.20
: 2019-2020 BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV ...
Detay...
04.02.20
: 2019-2020 Bahar Yarıyılı Lisans Der ...
Detay...
Üniversitemiz
Tarihçe
Misyon-Vizyon
Tanıtım Videosu
Yerleşke Haritası
Telefon Rehberi
Akademik
Enstitü
Fakülteler
Meslek Yüksek Okulları
Rektörlüğe Bağlı Bölümler
Bilgi Paketi
Akademik Takvim
Öğrenci
Öğrenci Bilgi Sistemi
Yönetmelikler
Dönüşüm Tablosu
ACTS-ECTS
Bologna Bilgi Paketi
Kablosuz Erişim(wifi)
Hızlı Erişim
EBYS
BİLDER
Erasmus
Farabi
Web Mail
Bilgi Edinme
Yemek Listesi