TEKNOFEST TANITIM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI ETKİNLİĞİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRDİK

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi öncülüğünde 2022 TEKNOFEST Tanıtım ve Bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda 16 Aralık 2021 Perşembe günü gerçekleştirilen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Nuran Cıkcıkoğlu Yıldırım, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi ekibi, birim amirleri, akademik personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Teknofest Gönüllü Koordinatörü Melih ERDEM ve Fırat Üniversitesi Dr.Öğretim Üyesi Burak TANYERİ’nin konuşmacı olduğu toplantıda TEKNOFEST’e katılmak isteyenlerin hangi alanlarda proje üretebileceği, proje takımı oluşturmada dikkat edilmesi gereken hususlar gibi birçok konuda bilgi verildi. TEKNOFEST’te Türkiye üçüncülüğü bulunan Uçan Andalar Takım Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Burak TANYERİ ve takım üyeleri, proje sürecinde yaşadıkları, edindikleri tecrübeler ve takım üyelerinde olması gereken özelliklerle ilgili deneyimleri aktardı. Toplantıya online olarak katılan Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Orhan Çakar’da gerçekleştirmiş olduğu projelere ilişkin tecrübelerini paylaştı. Toplantı sonunda Dr. Öğr. Üyesi Burak TANYERİ ve Melih ERDEM, TEKNOFEST için takım oluşturup fikir üretecek olan öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Etkinlik sonrasında katılımcılar Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İPEK ‘e nezaket ziyaretinde bulundular.