Rektör Ubeyde İPEK'ten 19 Mayıs Mesajı

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ubeyde İpek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayram'ı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Prof.Dr.İpek açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk büyük zorluklarla kurulan Cumhuriyetimizi geleceğimizin teminatı olan gençlerimize emanet ederek onlara olan inancını açık bir şekilde göstermiş ve onlar içinde önemli bir hedef çizmiştir.

Gençlerimiz de bugün almış oldukları bilimsel eğitimle bu hedef doğrultusunda yollarına başarıyla devam etmektedirler.

Bir yüksek öğrenim kurumu olan üniversitelerimiz de gençlerimizin bu hedefine ulaşması adına önemli bir misyon üstlenmiş durumdadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle ;
"19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı"nı şahsım ve Üniversitemiz adına en içten dileklerimle kutluyorum."