3.Balık Ekmek Etkinliği Üniversitemizde Coşkuyla Yapıldı

Üniversitemiz tarafından 3. Geleneksel Balık Ekmek Etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel ile Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İpek öğrencilere balık ekmek ikram etti.

Öğrencilerin kaynaşması amacıyla sosyal etkinliklere ağırlık verdiklerini belirten Rektör İpek, "Balık ekmek etkinliğimizin bu yıl üçüncüsünü organize ettik. Kar yağışı olmadığı için bu yıl bahar havasında gerçekleştirdik. Bu tür etkinliklerimizde amacımız öğrencilerimizin kaynaşmasını sağlamak. Bu etkinlikleri arttırmayı planlıyoruz. Bunun dışında öğrencilerimizin sosyal yaşam alanıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Kafeteryalar, kantinler, sinema salonları, kütüphane, okuma salonları ve kulüp odaları da bittiğinde öğrencilerimiz sosyal yaşamı da Munzur Üniversitesi kampüsünde bulacakları bir ortama kavuşacaklar. Hedefimiz, Munzur Üniversitesi'ni hem akademik birimleri hem sosyal donatıları hem de diğer bütün fiziki mekanları ile Türkiye'nin örnek kampüslerinden birisi, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nin en iyi kampüsü yapmak. İnşallah 2019 içerisinde bütün kampüsümüz tamamlanmış olacak. 700 dönümlük kampüsümüz tamamlandığında öğrencilerimiz çok daha konforlu bir üniversiteye kavuşmuş olacaklar." dedi.