23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun

Milletin iradesini ve ulusal egemenliği temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98. yıl dönümünü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Tarihler 23 Nisan 1920’yi gösterdiğinde Türk Halkı Mustafa Kemal’in önderliğinde, ulusal egemenliğin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulması şerefini ve coşkusunu yaşamıştır. Mustafa Kemal Atatürk bu güzel günü bütün dünya çocuklarına armağan ederek, bu günün ne kadar önemli olduğunu tüm dünya milletlerine ispat etmiştir. Biz de Munzur Üniversitesi olarak bu çocuklarımızın bu coşkulu gününü kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyoruz.