Üniversitemizde Hemşireler Haftası Kutlandı

Her yıl 12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşirelik Haftası dolayısı ile Üniversitemizde de bir kutlama programı düzenlendi. Tunceli Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Sağlık Yüksekokulu tarafından düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İPEK, Tunceli İl Sağlık Müdürü Dr. Sercan ÖZAYDIN ve Sağlık Yüksekokulu akademisyenleri ile öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Rektör İPEK, İl Sağlık Müdürü Sercan ÖZAYDIN, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Fulya BENZER ve Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülnaz KARATAY etkinlikle ilgili konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından son sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli konulardaki sunumlara da yer verildi.