Üniversitemiz 2016 Yılında Erasmus+Yükseköğretim Hareketlilik Projesi Kapsamında Tahsis Edilen Bütçenin Tamamını Kullandı

Üniversitemiz, 2016 yılında, Erasmus+Yükseköğretim Hareketlilik Projesi kapsamında Uluslararası İlişkiler Ofisine tahsis edilen bütçenin tamamını kullanarak 188 üniversite arasında 25.sırada yer aldı.

Ankara’da 3Aralık 2018 tarihinde düzenlenen Erasmus + Yükseköğretim Hareketlilik Proje Yönetimi Yılsonu Toplantısına katılan Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörü Prof.Dr. Ülkü ÖZBEY, hibelerin etkin kullanımı ve iadelerin önlenmesi konusunda ne tür tedbirler aldıklarını ve bunun için yapılan etkinlikler hakkında sunum gerçekleştirdi.

Toplantı sonunda Prof.Dr.Ülkü Özbey’e hibeyi etkin kullanma ve iyi uygulama örneği olma başarısından dolayı plaket takdim edildi.