Munzur Üniversitesine Yeni Bir Vizyon: Yeni Bölüm/Programlar

Munzur Üniversitesinde son yıllarda öğrenci tercihi alamayan bazı bölüm/programlar kapatılarak, kamu kaynaklarının daha etkin ve faydalı bir şekilde kullanılması için yeni bölüm/programların açılması uygun görülmüştür. Yeni açılan bölüm ve programlar hem üniversitemize hem de ilimize önemli bir vizyon kazandıracaktır. Son 2 yılın ÖSYM LYS yerleştirme kitapçıklarından alınan bilgilerde YÖK tarafından kapatılan bölüm/programlar için Munzur Üniversitesine yerleşen öğrenci sayısı 30 iken yeni kurulan ve öğrenci alması planlanan 15 bölüm/programla bu yıl sadece bu bölüm ve programlara kayıt yaptıracak öğrenci sayısı 700, toplamda 2000 (2019 yılı) olarak planlanmaktadır (YÖK onayı ile). Bu yıl öğrenci alması planlanan bölümler ve programlar Üniversitemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun.