Prof.Dr. Musa Şenel'e Veda Yemeği Düzenlendi

Tunceli Üniversitesinde Rektör Yardımcısı ve İktisat Fakültesi Dekanı olarak da görev yapan ve emekliliğe ayrılan Prof. Dr. Musa Şenel için üniversite sosyal merkezlerinde geçtiğimiz gün bir veda yemeği düzenlendi.

Gerçekleştirilen veda yemeğine Rektör Prof. Dr. Ubeyde İpek ve Rektör Yardımcılarıyla çok sayıda öğretim üyesi ve üniversite personeli katıldı.

“Üniversitemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Prof. Dr. Musa Şenel’e teşekkür ediyorum” diyen Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Prof. Dr. Şenel’e bir onurluk takdim etti. Tunceli’de yaşamaktan ve Tunceli Üniversitesinde görev yapmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ve burada çok güzel günlerinin geçtiğini ifade eden Prof. Dr. Musa Şenel’de “Organizasyonu gerçekleştirenlere teşekkür ediyorum” dedi.