2016-2017 Yılı İçin URAP Tarafından Tıp Fakültesi Olmayan Üniversite Sıralaması Açıklandı

URAP (University Ranking by Academic Performance) Araştırma Laboratuvarı 2016-2017 yılı için Türkiye Üniversiteleri sıralamasını yaptı. Sıralama yapılırken alınan temel kriterler, makale puanı, toplam atıf puanı, toplam bilimsel doküman puanı, doktora mezun öğrenci sayısı puanı, öğretim üyesi/öğrenci puanı olmuştur. Üniversitelerin kurulum yılının dikkate alınmadığı,  tıp fakültesi olmayan üniversiteler genel sıralamasında 58 üniversiteden(devlet ve vakıf üniversiteleri dahil) Tunceli Üniversitesi 36.  sırada yerini almıştır. Üniversitemizi sıralamada yukarılara çekmek ve hak ettiği daha iyi yerlere getirebilmek için Tunceli Üniversitesi ailesinin çalışma performansını arttıracağından şüphemiz yoktur.