Rektörümüz Prof.Dr. Ubeyde İPEK, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY’ın Bölge Rektörleriyle Yaptığı Toplantıya Katıldı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi Tanıtım Toplantısının ardından, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Dr. Fuat OKTAY’ın öncülüğünde bölgedeki Üniversite Rektörleri ile toplantı yapıldı.

Bölge üniversitelerinin sorunlarının, taleplerinin ve yükseköğretim sisteminin görüşüldüğü toplantıya Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanımız Sayın Prof. Dr. M. A Yekta SARAÇ ile YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Naci GÜNDOĞAN, YÖK Başkanı Danışmanı Prof. Dr. Sezer Şener KOMŞUOĞLU, Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İPEK, İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Abdulhalik KARABULUT, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan ÇOMAKLI, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk COŞKUN, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim ÇAPAK, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip YARDIM, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip GÜL, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ÇAKMAK, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Iğdır Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı ALMA, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü KAPU, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet AĞIRAKÇA, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fethi Ahmet POLAT, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN, Şırnak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin ERKAN, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Peyami BATTAL katıldı.