Rektör İpek, Çalışan Gazeteciler Gününü Kutladı

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İPEK; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan basın mensuplarıyla üniversitenin sosyal merkezinde bir araya geldi.

Rektör İPEK; “Basın mensuplarının zor şartlar altında büyük bir özveri ve fedakârlıkla görev yaptığını” kaydederek şöyle konuştu. “Kamuoyunu doğru bilgilendirmek adına zaman zaman zor şartlar altında özveriyle çalışan gazetecilerimiz oldukça önemli bir mesleği icra etmektedir” dedi.

Prof. Dr. Ubeyde İPEK, yaptığı konuşmada “Doğru, tarafsız ve ilkeli gazeteciliğin, demokrasi başta olmak üzere ülkemiz değerlerinin, sosyal ve kültürel dokumuzun ve toplum yapımızın korunup gelişmesindeki önemi yadsınamaz. Dolayısıyla basın mensuplarımız gerek üniversitemizin gerekse şehrimizin kalkınması adına son derece önemli bir görevi yerine getiriyorlar.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla da bugün üniversitemizin sosyal merkezinde siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelmek istedik. Katılım gösterdiğiniz için teşekkür ediyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi.