Üniversitemizde İŞKUR İrtibat Bürosu Törenle Açıldı

Üniversitemiz Aktuluk Kampüsü içinde çalışan personele ve öğrencilere danışmanlık yapmak amacıyla İŞKUR İrtibat Bürosu törenle açıldı.

Törene İŞKUR Genel Müdürü Cafer UZUNKAYA, Rektörümüz Prof.Dr. Ubeyde İPEK, Tunceli İŞKUR Müdürü Özdemir AKTAŞ ile çok sayıda öğrenci ve personel katıldı.

Tören öncesi Rektörümüz Prof.Dr.Ubeyde İPEK’i makamında ziyaret eden İŞKUR Genel Müdürü Cafer UZUNKAYA’ya “Zülfikar” kılıcı takdim edildi.

Açılışta konuşan İŞKUR Genel Müdürü Cafer UZUNKAYA, Üniversite bünyesinde İŞKUR İrtibat Bürosunun açılmasından mutluluk duyduklarını ve Üniversitede çalışan personele ve öğrencilere daha sağlıklı hizmet vermek adına bu tür faaliyetlerin önemli olduğunu belirtti.

Rektörümüz İPEK ise konuşmasında İŞKUR İrtibat Bürosu’nun açılmasının, gelecek kaygısı ve iş bulamama sıkıntısı yaşayan öğrencilere danışmanlık yapması açısından önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektiren İŞKUR Genel Müdürü Cafer UZUNKAYA, onlarla sohbet etme fırsatı buldu.