Tarımda Kadın Girişimcilik Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde “Tarımda İnovasyon” sloganı ile Tarımda Kadın Girişimciliğin Geliştirilmesi projesi kapsamında girişimcilik eğitimleri düzenlendi. Katılımcılara tarımsal üretim süreçleri, tarımda inovasyon, pazarlama ve satış süreçlerinin planlanması, satış sonrası süreçler, proje hazırlama ve yönetimi konularında Üniversitemiz TTO (Teknoloji Transfer Ofisi) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ekrem AKBULUT tarafından eğitim verildi.

Eğitim sonunda oluşturulan proje önerileri içerisinde dereceye girecek kadın girişimcilere, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından iş fikirlerini uygulamaya geçirebilmeleri için 40 bin TL değerinde finansal destek sağlanacağı belirtildi.