9.Aşure Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Üniversitemizin her yıl geleneksel olarak düzenlediği aşure etkinliği bu yıl da yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Aktuluk Kampüsü Merkez Yemekhanesi önünde yapılan Aşure etkinliğine, Jandarma Bölge Komutanı Tuğg. Turgay ARAS, Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet MAÇOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ATBAŞ, Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İPEK, İl Emniyet Müdürü Yılmaz DELEN, İl Jandarma Komutanı Alb. Sinan ŞEN, Alevi Dedesi Hüseyin ERDOĞAN, kurum müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Etkinlikte konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İPEK, Üniversitemizin akademik çalışmalar bakımından 30. sırada yer aldığını ve hedeflerinin daha da gelişip ilerlemek olduğunu belirtti.

Ayrıca bu tür sosyal etkinliklerin de öğrencilerin memnuniyeti açısından önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Rektör Prof. Dr. Ubeyde İPEK’in konuşmasının ardından Alevi Dedesi Hüseyin ERDOĞAN’ın dua okuması ile başlayan aşure etkinliği, Rektörümüz Prof. Dr. Ubeyde İPEK’in konuklara ve öğrencilere aşure ikramıyla sona erdi.