Üniversitemiz’de İlk TÜBİTAK 2209-A Projesi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından yapılan değerlendirmenin ardından TÜBİTAK 2209-A programı 2019 yılı 2. dönem sonuçları açıklandı.

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Serdal SABANCI danışmanlığında Kübra KAYA tarafından sunulan ”Farklı Suda Çözünür Kuru Madde ve Farklı pH Değerlerine Sahip Glikoz Çözeltisinin Ohmik Isıtma Sonucunda Elektriksel İletkenlik Değerinin İncelenmesi ve Elektriksel İletkenlik Değerinin Modellenmesi” isimli proje TÜBİTAK 2209-A programı tarafından desteklenmeye değer görülmüştür. Projemiz ayrıca Üniversitemizde lisans düzeyinde desteklenen ilk proje olma özelliği taşımaktadır. Çalışmalarından dolayı hocamız, öğrencimiz ve ekibini tebrik eder, başarılar dileriz.

Munzur Üniversitesi Rektörlüğü