Üniversitemiz Öğretim Üyelerinden Yeni Kitap

Editörlüğünü Üniversitemiz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Muharrem İNCE, Prof. Dr. Olcay KAPLAN İNCE ve Zagreb Üniversitesinden Prof. Dr. Gabrijel Ondrasek’ın üstlendiği “Biochemical Toxicology - Heavy Metals and Nanomaterials” adlı kitap yayımlanmış bulunmaktadır.

“Biochemical Toxicology - Heavy Metals and Nanomaterials” kitabı biyokimyasal kirlenme, nanomalzemeler-toksik metaller ve ölçüm tekniklerine genel bir bakış kazandırmaktadır. Organik ve inorganik kirliliğin yanısıra nanobilim alanlarında yeni ve çığır açan ölçüm teknikleri karşılaştırılmış ve incelenmiştir. Önemli çalışmaları içeren, çevre ve insan sağlığı ile ilgilenen araştırmacılar ve okuyucular için tavsiye edilmektedir.

Çalışmalarından dolayı öğretim üyelerimiz ve ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.