Rektör İpek'ten, Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş Yıl Dönümü ve Polis Haftası Mesajı

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İPEK, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 172. Yıl Dönümü ve Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Prof. Dr. Ubeyde İPEK ’in mesajı şöyle:

Ülkemizde huzur ve güven ortamının sağlanması, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması konusunda ciddi gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının 172’inci kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Polisimiz, tarihinin her döneminde toplumdaki huzur ve güven ortamını tesis etmesiyle bu milletin duasını almış ve almaya devam etmektedir.

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle yad ediyor, halkımızın huzuru ve güvenliği için fedakarca çalışan tüm polislerin Polis Haftası’nı kutluyorum.

Saygılarımla

Prof. Dr. Ubeyde İPEK