Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerimizden "En İyi Üniversite" Kategorisinde Birincilik
Munzur Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Öğr. Gör. Gökay GÜDEN önderliğinde 18-19 Kasım tarihlerinde ALZ Diyarbakır Mezopotamya Uluslararası Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarına katılmış ve 5. Diyarbakır Ulusal Aşçılık ve Pastacılık Yarışmasında Üniversitemizi ve Bölümümüzü temsil ederek jüri tarafından “En İyi Üniversite Kategorisinde” birincilik ödülüne layık görülmüştür. Bu bağlamda üniversitemiz ve bölümümüz temsil eden ekip yarışmadan birincilik ödülü olarak 1 altın kupa,7 altın ve 1 gümüş madalyaya ek olarak çeşitli ödüller ile dönmüşlerdir.
- Üniversiteler arası “En İyi Üniversite Kategorisinde” şampiyonluk ödülü olarak bir Altın Kupa.
-“En iyi grup kategorisinde” birincilik ödülü 4 Altın Madalya kazanan öğrencilerimiz; Ayça KAYA, Beyza KILIÇASLAN, Birhat BABAT, ve Nevzat YÜKSEL,
-“Tatlı Kategorisinde” birincilik ödülü Altın Madalya kazanan öğrencimiz; Ela GÜLEN,
-“Ana Yemek Balık” Kategorisinde birincilik ödülü Altın Madalya kazanan öğrencimiz; Ferhat AKTI,
-“Ana Yemek Et” Kategorisinde birincilik ödülü Altın Madalya kazanan öğrencimiz; Şükran KURTAK,
-“Ana Yemek Tavuk” Kategorisinde ikincilik ödülü Gümüş Madalya kazanan öğrencimiz; Muhammed Enes AYDIN.
Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi, Bölüm Başkanımızı ve emeği geçen tüm bölüm hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.