Munzur Üniversitesi’nde Bir İlk

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'ne 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Özel Yetenek Sınavı’yla ilk kez öğrenci alacaklarını belirtti.  İpek, “Eğitim-Öğretim anlamında öğrencilerimizin tercihine yönelik bilimsel ve sanatsal bütün bölümleri açma gayretindeyiz. Munzur Üniversitesi her geçen gün büyüyen ve gelişen bir üniversitedir. Öğrencilerimiz, Üniversitemizi tercih ettiklerinde hem eğitimlerini alacak hem de bu şehrin doğal ve kültürel güzelliklerini yakından göreceklerdir. Bu bölümü tercih eden her bir bireyimiz sanata ve müziğe gönül veren hocalarımızdan eğitimlerini alacaklardır” dedi. Akademik anlamda kadrolarını oluşturduklarını belirten  Rektör İpek, Munzur Üniversitesi'nin aynı zamanda bir sanat okulu olacağını vurguladı.