Rektör İpek'ten Ramazan Bayramı Mesajı

Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı:“Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği en önemli günlerden olan bayramlarımız, toplumumuzu kaynaştıran, hoşgörü ve kardeşliğimizi artıran, insanlarımızı ortak bir değer etrafında bir araya gelmesine vesile olan özel bir gündür. Bayramın bizlere kazandıracağı paylaşma arzusu, karşılıksız sevgi ve dayanışma gibi manevi değerleri kuşaktan kuşağa aktarabilmek, bayramda yaşadığımız mutluluk hayatımızın her gününe taşıyabilmek en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam coğrafyasının ve Munzur Üniversitesi ailesinin değerli mensuplarının mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu bayramın ülkemizdeki birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmesine vesile olmasını temenni ediyorum.”