Erasmus+ Nedir? Başvuru Şartları İkili Anlaşmalar Online Başvuru

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği Puan Listesi

2021 Dönemi, 2021-1-TR01-KA131-HED-00003770 proje nolu Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği kapsamında 24/02/2022 tarihinde başvuru ilanına çıkılan ve ilanda belirtilen kriterler doğrultusunda yapılmış olan öğrenim ve staj hareketliliği puan listeleri ekte ilan edilmiştir.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ile Üniversitemiz arasında imzalanan 2021 Dönemi, 2021-1-TR01-KA131-HED-00003770 proje nolu Erasmus+ Programı Yükseköğretimde Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projesi sözleşme bütçesi kapsamında ekteki puan listesi sıralaması ve kontenjan doğrultusunda göz önüne alınarak öğrenciler faaliyetten yararlanmaya hak kazanacaktır.

Değerlendirmeye alınan tüm başvuru sahipleri aday statüsünde olup; yararlanmaya hak kazanan adayların karşı kurumdan kabul alamaması, vize alamaması, uluslararası seyahatlerin askıya alınması ve ülkeye giriş-çıkışların yasaklanması gibi durumlardan dolayı faaliyetini gerçekleştirememesinden ve bundan dolayı doğacak maddi yükümlülüklerden Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü sorumlu tutulamaz.

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği faaliyetinden feragat etmek isteyen öğrencilerin, feragat dilekçelerini ilan tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Koordinatörlüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.

Seçim sonuçlarına itiraz süresi; seçim sonuçlarının Üniversitemiz web sayfasında ilan edildiği tarihten itibaren 15 gündür.

Öğrenci Staj Hareketliliğine başvuran öğrencilerin; staj yapacakları kurum veya işletmelerden Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği Puan Listesi’nin Üniversitemiz web sayfasında yayınlandığı tarihten itibaren 1 ay içerisinde davet mektubu almaları gerekmektedir. Zamanında davet mektubu getirmeyen öğrencilerin yerine listedeki bir sonraki öğrenci için işlemler başlatılacaktır.

Aday öğrencilerle Koordinatörlüğümüz iletişime geçecektir. Erasmus+ Programı ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak adına web sitemizi ve sosyal medya hesabımızı (Instagram:@munzur.erasmus) takip etmeniz önemle rica olunur.

Munzur Üniversitesi

Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü